Sustainable Resources

Sustainable Resources

A conical skylight descending from the roof brings visual links between levels. It is a clear focal point within the office. Multiple functions are incorporated around this multi-leveled volume, to encourage linkages between departments.

The skylight that spans across all floors is the main source of natural light which brighten up the otherwise dark and narrow interior space. It is embraced with steel rods whereby its porosity evokes a sense of spaciousness vertically across all floors and beyond the roof skylight.

To allow ease of construction, the spaces often utilise raw finishes. This reduces the required construction time. At the same time, by exposing the materials like plaster, bricks and blocks, these gives a very enriching texture to the space. This is contrary to the typical which may include wall tiles, paint or partition boards


Top Icon